Voittoputki jatkuu! | Jokipojat-Keupa HT 5-1 | Raportti

Jokipojat jatkaa tappiotonta putkeaan kaatamalla Keupan lukemin 5-1. Luonnollisesti Jokipojat jatkaa myös sarjakärkenä. Jokipojilla on myös vähiten päästettyjä maaleja sekä sarjan paras maaliero. Yleisömääräksi ilmoitettiin 982.


Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
--- MAINOS --- --- MAINOS ---

Ensimmäinen erä oli melko Jokipojat painotteinen. Ajassa 7:42 Mika Koivisto sai lapansa Lassi Raitasen vedon väliin ja näin syntyi ottelun avausmaali. Erän lopussa Mika Koivisto otti vielä turhan jäähyn estämisestä, tätä  ylivoimaa Keupa ei kuitenkaan saanut hyödynnettyä.

Toinen maali oli Eetu Rissasen juonikkuutta sekä Paavo Hölsän huonoa pelaamista. Rissanen painoi kiekon maaliin pienestä kulmasta maalintolpalta, jota Hölsä ei saanut peitettyä. Syöttöpisteet maaliin sai Niko Seppälä sekä Akseli Rouhiainen. Rissanen on maali per peli tahdissa. Erän lopussa Eero Teräväinen pääsi Elias Elomaan vedon reboundiin ja siirsi kiekon varmasti ohi Hölsän. Maali oli Teräväiselle Mestis-uran ensimmäinen.

Kolmannen erän alkuun Juuso Mörsky toi peliin pientä jännitystä, tuomalla Keupan kahden maalin päähän. Jokipojat sai vihdoin ensimmäisen ylivoimamaalin kun Joonas Larinmaa ratkaisi pelin iskemällä taululle lukemat 4-1. Vajaa kaksi minuuttia ennen päätössummeria Elias Elomaa iski ensimmäisen Mestis-maalinsa. Loppulukemat 5-1.

Keupa voitti laukaukset 36-20, mutta tilastot hieman valehtelevat sillä suurin osa laukauksista tuli kaukaa ja huonosta paikasta. Halonen oli kuitenkin todella varma ja otti muutaman huippupelastuksen. Koko joukkueelta tasapainoinen esitys etenkin puolustuspäässä. Tästä on hyvä jatkaa tulevaa tuplaviikonloppua kun vastaan asettuu KOOVEE sekä LeKi.

 

Maalintekijät ja syöttäjät:

7:20 1-0 Mika Koivisto (Lassi Raitanen, Miro Väänänen)
30:10 2-0 Eetu Rissanen (Niko Seppälä, Akseli Rouhiainen)
37:08 3-0 Eero Teräväinen (Elias Elomaa)
42:08 3-1 Juuso Mörsky (Olli Aitola, Teemu Huttu)
54:33 YV 4-1 Joonas Larinmaa (Mika Koivisto, Miro Väänänen)
57:57 5-1 Elias Elomaa (Lauri Huhdanpää, Janne Hämäläinen)

Maalivahtien torjunnat:

Niilo Halonen: 9+15+11=35
Paavo Hölsä: 4+5+6=15

Rangaistusminuutit:

JOK: 20
KEU: 2

Jokipoikien pistepörssi:

1. Eetu Rissanen 3+1=4
2. Mika Koivisto 3+1=4
3. Joonas Larinmaa 1+2=3
4. Miro Väänänen 1+2=3
5.  Lassi Raitanen 0+3=3

Jokipoikien maalivahdit:

Niilo Halonen: PO: 2 | PM: 2 | T: 67 | T%: 97,10
Joonas Harald: PO: 1 | PM: 1 | T: 25 | T%: 96,15

 

Kerrothan Ärjykatsomo.fi:stä kaverillesikin!

7 kommenttia

  1. Hienoa että voitto tuli. Mutta tämä plasta vaatii hiomista. Useassa kohdassa lukee että ” Voitto putki jatkuu,raportti” pelistä ja jne.. Yritä niistä sitten etsiä että missä osiossa illan pelistä keskustellaan yms. Klikkaa tuota,klikkaa tuota.. Selkeyttä kiitos.

  2. Minä kannustan hiomaan palstaa vieläkin Mehtimäkeläisen suuntaan. Yhdestä ottelusta ei tarvitse olla kahta eri uutista eli ennakko ja raportti. Ne voivat olla samassa paikassa molemmat – kuten oli Mehtiksessä. Täten ennen ja jälkeen peliä olevat kommentit eli sitä nimenomaista ottelua koskevat kommentit pysyvät peräkkäin yhdessä paikassa.

  3. Ja vielä…tällaista kukaan tosin ei ole vielä keksinyt keskustelupalstoille. Ihmiset hakevat googlemaista kokemusta. Avaat Googlen, siinä ei ole kuin yksi paikka mihin kirjoittaa. Ei tarvitse etsiä. Sama myös finna.fi-palvelussa.

  4. Suht hyvältä näytti peli taas kulkevan, vaikkakin Keupa ei näytä huomanneen että sarja jo alkanut. Pelaavat vielä harkkapelejä. Ja mitä tähän sivustoon tulee niin, tuskin mehtimäkeläinenkään oli alottaessaan heti valmis.

  5. Taisteltu voitto. Välillä oltiin omassa päässä helisemässä, mutta puolustus toimi hyvin ja paikoin pistettiin kroppaakin kunnolla likoon. Hyökkäyspäässä taas tuli onnistumisia, mikä on tärkeää näin kauden alussa. Tästä on hyvä jatkaa.

Vastaa

Viimeisin kommentti

  • ape69Taisi olla koko juttu farssi !!!