Harald hiljensi TUTOn | TUTO-Jokipojat 1-2 VL | 19.10.2018 | Ennakko & Raportti

Raportti

Jokipojat otti toisen perättäisen voittonsa, hakemalla kaksi pistettä Kupittaalta. Jokipojilla on nyt kasassa 19 pistettä. Malmi Arennaalle oli saapunut 1032 silmäparia.


Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
--- MAINOS --- --- MAINOS ---

Ensimmäinen erä oli maaliton. Molemmat joukkueet pääsivät koittamaan kerran ylivoimalla. Harald torjui 9 kertaa, Pohjanoksa nappasi 8 torjuntaa.

Toisessa erässä nähtiin ottelun avausmaali. Sami Salminen sai pienien pomppujen kautta kiekon haltuunsa ja onnistui ohittamaan Joonas Haraldin. Jokipojilla oli erässä kaksi ylivoimaa, mutta Jokipoikien ylivoima on tällä hetkellä aika vaaratonta ja sille pitäisi todella tehdä jotain.

Kolmannessa erässä Janne Väyrynen iski läpiajosta tasoituksen. Molemmille Joukkueille tarjottiin vielä ratkaisun paikkoja ylivoimien kautta, mutta lisämaaleja ei nähty, joten ratkaisua lähdettiin hakemaan jatkoajalta.

Jatkoajalla molemmilla joukkueilla oli todella hyviä tekopaikkoja mutta molemmat maalivahdit esittivät todella huikeita torjuntoja. Voittomaalikilpailussa ainakin allekirjoittanut oli välillä aivan pihalla millä kierroksella mennään. Jokipoikien sankariksi nousi Lauri Huhdanpää kahdella maalillaan.

Kokonaisuudessaan Jokipojat olivat kaksi ensimmäistä erää enemmän tai vähemmän jaloissa ja vasta kolmanteen erään moottori lähti liikkeelle. Joonas Harald oli todella tärkeässä asemassa 34 torjunnallaan. Janne Väyrynen osui toisessa ottelussa putkeen.

Jokipoikien seuraava ottelu pelataan huomenna Tikkurilassa ja vastassa on K-Vantaa.

Maalintekijät ja syöttäjät:

33:03 1-0 Sami Salminen (Atte Mäkinen, Juho Mäkelä)
45:24 YV 1-1 Janne Väyrynen (Eero Teräväinen)
65:00 VL 1-2 Lauri Huhdanpää

Maalivahtien torjunnat:

Joonas Harald: 9+11+10+4=34
Julius Pohjanoksa: 8+8+3+6=25

Rangaistusminuutit:

JOK: 8
TUTO: 10

Jokipoikien pistepörssi:

1. Mika Koivisto 4+4=8
2. Joonas Larinmaa 3+5=8
3. Miro Väänänen 3+4=7
4. Eetu Rissanen 5+1=6
5. Eero Teräväinen 1+4=5

Jokipoikien maalivahdit:

Niilo Halonen: PO: 6 | PM: 11 | T: 192 | T%: 94,58
Joonas Harald: PO: 4 | PM: 8 | T: 107 | T%: 93,04

 
 

Ennakko

Jokipojat kohtaa tänään TUTOn vieraissa. Kokoonpanosta sivussa on Viljami Wacklin. Maalilla aloittaa Joonas Harald.

Jokipojat nappasi keskiviikkona helpottavan voiton RoKista lukemin 5-3. TUTO puolestaan otti kolme pistettä KOOVEE:sta lukemin 5-2. Jokipojat on sarjassa toisena 17 pisteellä. TUTO on viimeisellä pudotuspelipaikalla 11 pisteellä.

TUTOn tehokkaimpia pelaajia ovat olleet Mestiksen pistepörssin 7.sijaa hallitseva Matias Lehtonen, Juho Mäkelä sekä Aaro Löyttymäki. Jokipoikien keskinäistä pistepörssiä johtaa Mika Koivisto, ja toisena on Joonas Larinmaa.

Tänään Jokipoikien maalinsuulla pelaava Joonas Harald on pelannut 3 ottelua, torjuntaprosentilla 91,25. Haraldin päästettyjen maalien keskiarvo on 2,33. TUTOn maalilla aloittaa Julius Pohjanoksa, joka on pelannut jokaisen TUTOn ottelun tällä kaudella. Pohjanoksan torjuntaprosentti on 90,31. Pohjanoksa on päästänyt 2,75 maalia per ottelu.

Jokipoikien kokoonpano:

Koivisto-Kokkola-Larinmaa
Raitanen-Olkkonen
Leinonen-Väänänen-Väyrynen
Lehikoinen-Teräväinen
Elomaa-Hämäläinen-Huhdanpää
Seppälä-Ervasti
Tiala-Rissanen-Ahtonen
7.P Rouhiainen
Harald
(Halonen)
Kerrothan Ärjykatsomo.fi:stä kaverillesikin!

13 kommenttia

    1. Totta, mutta en tiedä pitäisikö ennakossa ilmaista pelaajat, jotka ovat suurimman osan ajasta A-junnujen puolella (kuten Lankinen). Mitä mieltä olette, miten tehdään jatkossa?

  1. Ei tule voittoa, paitsi että tuli. Harald illan sankarina.

    Varis sanoi, että huomenna pitäisi taklatakin, tänään ei taklailtu. Ilmeisesti pelättiin Nickersonia. Minusta tuosta Nickersonista on enemmän haittaa kuin hyötyä Tutolle. Jalka ei riitä. Lehikoinen sanoi, että huomenna freesimpinä peliin, koska ei tartte istua bussissa niin pitkään.

  2. Mukavaa että kuitenkin kaksi pistettä saatiin Turusta! Yleisömäärä hieman ihmetyttää, olis luullut sellaset +1400 kuitenkin olevan. Rovaniemellä näyttäis kohtalaisesti käyvän katsojia.

  3. Vaasassa 2357 katsojaa. Siellä taisi olla Mestiksen aikoina paremmat katsojaluvut? Veikkaan, että Mikkelissä ja Vaasassa nähdään vielä tällä kaudella alle 2000 katsojan ottelut. Marraskuu on aika paha paikka, etenkään jos ei kotiyleisö ei jaksa uskoa kotivoittoon.

Vastaa

Viimeisin kommentti

  • ape69Taisi olla koko juttu farssi !!!