Tuomas Ahtonen siirtyy Jokipoikiin kiekkoilemaan!

19-vuotias hyökkääjä Tuomas Ahtonen ja Jokipojat solmivat vuoden mittaisen sopimuksen.


Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
--- MAINOS --- --- MAINOS ---

Ahtonen siirtyy KalPasta Jokipoikiin. Viimeiset neljä kautta hän on pelannut KalPassa. Viime kauden Ahtonen pelasi A-nuorten liigan runkosarjassa pelaten 29 ottelua, joissa yhteensä teki 7 pistettä. Keväällä pelatuissa playoff-otteluissa, hän pelasi 13 ottelua, joissa tahkoi 10 pistettä.

Ahtosella pituutta on 181 cm ja painoa 90 kg, eli taklausvoimaa löytyy!

“Tuomas on todella jämäkkä nuori mies, joka on saanut suosituksia ja kehuja usealta pelaaja-agentilta. Hän on erikoisen hyvä ja erilainen pelaaja”, kehuu pelaajakoordinaattori Mika Martikainen.

 

Myös valmennus kehuu Ahtosta mm. työteliäisyydestään ja kaksinkamppailutaidoistaan:

”Tuomas on todella työteliäs ja hyvä luistelija. Tekee töitä mielettömästi ja on erittäin kova kaksinkamppailija. Hän on erittäin hyvä pelaaja ja sopii meidän joukkueemme runkoon. Uskon että Tuomaksesta saamme paljon hyötyä joukkueellemme”, päävalmentaja Jouni Varis kuvailee.

”Ahtonen on lahjakas nuori pelaaja, jonka ura on vasta alussa. Hän haluaa kehittyä ja nousta liigaan. Näen että Mestis on hyvä steppi Tuomakselle, jotta pelipaikka liigasta aukenisi”, Jouni Varis jatkaa.

 

Ahtonen on myös mielissään Jokipoikiin saapumisesta:

“Tosi hyvillä fiiliksillä tulen Joensuuhun! Koen, että minulla on Jokipoikien kautta mahdollisuus ottaa uusi steppi urallani. Isoin tavoite on tottakai auttaa joukkuetta menestymään ihan päätyyn asti, samalla kehittyen itse pelaajana eteenpäin”, Ahtonen toteaa.

Joukkue kokoontuu ensi viikolla, jolloin joukkue alkaa valmistautua tulevaan Mestis-kauteen.

 

Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis on joukkueen runkoon tyytyväinen:

”Joukkue on hyvällä mallilla, aloitamme yhteisen matkamme ensi viikolla. Luvassa on testejä ja kuivaharjoittelua, sekä ryhmäytymistä ja tutustumista. Käymme keskusteluja tulevasta kaudesta joukkueena ja myös pelaajien kanssa henkilökohtaisesti. Kilpahallin jää ei ehdi valmistua heti ensimmäisinä päivinä, mutta harjoittelemme hyvin muilla tavoin ja mikäli jään valmistuminen viivästyy, on mahdollista, että otamme jäävuoroja ympäristökunnista. Erityisen lämpimät kesäkelit voivat hidastaa jään valmistumista, mutta siitä lähdetään, että 10.8. pelataan jo ensimmäinen harjoitusottelu PKS-Areenalla.”

Joukkuetta täydentämään etsitään kärkiketjun keskushyökkääjiä. Mahdollisen puolustajan etsinnässä edetään rauhalliseen tahtiin, jotta hyviä päätöksiä syntyisi. Totuttuun tapaan Elokuu on ollut vilkasta aikaa pelaajamarkkinoilla, joten joukkueeseen saattaa tarttua lisähankintoja.

Jokipoikien ensimmäinen harjoitusottelu on Kajaanin Hokkia vastaan perjantaina 10.8.2018 klo 18:30 PKS-Areenalla. Liput istuma- ja seisomapaikoille maksavat 10 euroa. Opiskelijat, sekä 7-15-vuotiaat 5 euroa.

Kerrothan Ärjykatsomo.fi:stä kaverillesikin!

Vastaa

Viimeisin kommentti

  • ape69Taisi olla koko juttu farssi !!!