Tobias Winberg lainasopimuksella Jokipoikiin – Elias Elomaan sopimus purettu

Jokipojat saa jälleen HIFK:lta apua pakistoonsa. Tällä kertaa joukkueeseen liittyy Tobias Winberg viiden ottelun mittaisella lainasopimuksella. Tällä kaudella Winberg on pelannut liigassa neljä ottelua tehoin 0+1 sekä A-nuorten SM-liigassa 34 ottelua tehoilla 5+14=19. Wenbergin +-/ tilasto tältä kaudelta on loistava +18.


Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
--- MAINOS --- --- MAINOS ---

Jokipojat ilmoitti samassa purkaneensa hyökkääjä Elias Elomaan sopimuksen yhteisymmärryksessä. Elomaasta kaavailtiin Lauri Huhdanpään tutkaparia täksi kaudeksi. Elomaan peli ei kuitenkaan lähtenyt missään vaiheessa kunnolla käyntiin ja 30 peliin hänen pistesaldoksi jäi vaatimaton 2+3.

 

Kerrothan Ärjykatsomo.fi:stä kaverillesikin!

7 kommenttia

 1. Elomaassa paljon potentiaalia, puhkeaa vielä kukkaan kunhan sattuu sopivat pelimiehet vierelle. Täällä ei nyt oikein löytänyt paikkaansa. Sopimuksen purku voi olla hyvä juttu molemmille osapuolille.

 2. Kyllä on taas lapsellista ruikutusta “farmijoukkueesta”. Suoraan sanoen nauratti tuo jatkoajan kommenttipalstan ryöppy. Ollaanko täällä Joensuussa niin sisäsiittoisia että täällä ei saa pelata muut kuin Joensuulaiset? Aika heikoissa kantimissa olisi pärjääminen, sillä ei tuolta junnupuoleltakaan niin paljon ole saatavissa potentiaalista vahvistusta, jotka istuisivat tämänhetkiseen joukkueeseen. Paljon on vielä vahvistettavaa monella osa-alueella.

  Eikö Jokipoikien ole tarkoitus olla kilpailukykyinen joukkue, joka myös sarjassa pärjää?
  Hyvä veto joukkueelta saada vahvistusta puolustuspäähän!
  Elomaalle tsemppiä tulevaisuuteen.

  Ja ps. Joukkuehenki on joukkueessa hyvä, eikä nämä yksittäiset pelaajasiirrot sitä hetkauta. Jos ei jonkun pää kestä, niin liigasta on turha edes haaveilla.

 3. Toivotaan voittoa Peliittoja vastaan ! Peliitat ollut hankala vastus tällä kaudella ja sarjataulukko ei kerro kaikkea joukkueen iskukyvystä. Jokipoikien kasvatti Santeri Koponen pelaa myös joukkueessa.

Vastaa

Viimeisin kommentti

 • ape69Taisi olla koko juttu farssi !!!