Täydellinen avausviikonloppu! | IPK-Jokipojat 1-4 | Raportti

Jokipoikien avausviikonloppu oli liki täydellinen. Kaksi voittoa, kuusi pistettä, vain kaksi päästettyä maalia sekä paikka sarjakärjessä.


Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
--- MAINOS --- --- MAINOS ---

Ensimmäiseen erään paremmalla jalalla tuli hiukan yllättäen IPK. Jokipoikien pelaajat olivat koko ajan perässä ja se näkyi jäähyilynä. IPK onnistui heti ensimmäisellä ylivoimallaan kun Mikko Juusola täräytti 2-1 hyökkäyksen päätteeksi IPK:n 1-0 johtoon. Jokipojat pääsi erän lopulla peliin mukaan ja reilut kaksi minuuttia ennen erän loppumista Mika Koivisto ohjasi viivavedon verkon perukoille. Jokipojat sai vielä “pukukoppimaalin” kun Miro Väänänen luikahti IPK:n puolustuksen ohi ja tarkalla rannelaukauksella vei Jokipojat johtoon.

Toisen erän puolivälissä IPK:n maalivahti Elmeri Metsävainio lahjoitti Jokipojille kolmannen maalin. Metsävainion purku epäonnistui ja kiekkoon pääsi Taavi Tiala. Maali oli Tialalle ensimmäinen ärjynutussa.

Kolmannessa erässä Jokipojat pelasi johtoasemassa todella fiksusti. Ei turhia riskejä ja tiivistä puolustamista. Mika Koivisto kaunisteli lukemat 1-4, vain 2 sekuntia ennen ottelun päättymistä.

Harald oli maalilla vakuuttava ottaen 25 torjuntaa, joukkoon mahtui muutama näyttävä räpylätorjunta. Raitanen saalisti kaksi syöttöpistettä ja Koivisto kaksi maalia. Tasapainoinen esitys koko joukkueelta ja avausviikonloppu oli paras mahdollinen. Seuraava ottelu pelataan keskiviikkona 3.10. PKS-Areenalla ja silloin vastaan asettuu Keupa HT.

Maalintekijät ja syöttäjät:

7:26 1-0 Mikko Juusola (Julius Rantaeskola, Aleksi Hämäläinen)
17:46 1-1 Mika Koivisto (Lassi Raitanen, Joel Olkkonen)
37:08 1-2 Miro Väänänen (Teemu Lahtinen)
42:08 1-3 Taavi Tiala (Eetu Rissanen)
59:58 TM SR 1-4 Mika Koivisto (Lassi Raitanen, Joonas Larinmaa)

Maalivahtien torjunnat:

Joonas Harald: 6+8+11=25
Elmeri Metsävainio: 8+12+4=24

Rangaistusminuutit:

JOK: 6
IPK: 6

Jokipoikien pistepörssi:

1. Eetu Rissanen 2+1=3
2. Mika Koivisto 2+0=2
3. Taavi Tiala 1+1=2
4. Joonas Larinmaa 0+2=2
5.  Lassi Raitanen 0+2=2

Jokipoikien maalivahdit:

Niilo Halonen: PO: 1 | PM: 1 | T: 32 | T%: 96,97
Joonas Harald: PO: 1 | PM: 1 | T: 25 | T%: 96,15
Kerrothan Ärjykatsomo.fi:stä kaverillesikin!

19 kommenttia

  1. Uusista jäi mieleen hyvässä mielessä varsinkin Seppälä ja Ahtonen. Hyviä nousuja koko ajan Seppälältä ja raameillaan haki myös aktiivisesti taklauksia. Huttusen telomisesta olisi kyllä joku toinen tuomari voinut antaa vaikka kympinkin, vaikka pää alhaalla IPK-kapteeni tilanteeseen tuli. Koivisto oli totutun energinen, Väänänen taasen ehkä meidän paras sentteri eilen. Löisiköhän Teemu Lahtinen vihdoin tämän vierellä läpi? Eilen tuntui kulkevan tuolla duolla ihan mukavasti.

    Täältä äänekäs “buu” tuolle foorumin poistamiselle. Omasta mielestäni helpompi alusta keskusteluun, kommentoimiseen yms. Ja mukavahan siellä olisi ollut näin sarjakauden alettua pelaajistakin lätistä. No, makuasioita jne. Onneksi jatkoajalla on foorumi. ????

  2. Mestiksestä sarjana kertoo jotain se, että maalikoosteita ei ole missään. Vuonna 2018. Pitäisi olla ihan perusasia, että voisi heti kierroksen jälkeen katsoa kaikkien ottelujen parhaat palat.

  3. Mitä tulee foorumiin, niin eihän siellä kukaan kirjoittanut mitään. Hiljaista oli. Sama Jatkoajassa, harvakseltaan 3-4 nimimerkkiä kirjoittaa Jokipoikien ketjuun. Eli ei se foorumi ketjuineen ole se juttu. Mehtimäkeläisessä oli todella paljon nimimerkkejä parhaimmillaan uutisia kommentoimassa. Enemmistö heistä taisi vetäytyä eläkkeelle Mehtimäkeläisen lopettamisen jälkeen. Kenties uusi nettipolvi nousee joskus.

  4. Samaa mieltä edellisen kanssa foorumista. Tyhjällä foorumilla ei mitään tee. Tosin kyllä tännekin mahtuisi vielä lisää porukkaa. Mutta eiköhän tämä sarjan edetessä virkisty.Mitä peliin tulee niin hiukan huolettaa maalinteko, löytyykö niitä ratkaisijoita tarpeeksi?Ipk pelissä rehellisesti sanottuna kiekko pomppi pari kertaa meille.

  5. Meinaakohan maalikoosteita tulla tällä kaudella mihinkään? Ihmetyttää suuresti jos ei, tosin viime kaudellakin osalla seuroista koosteet tulivat päivien viiveellä ja osalla ei ollenkaan.

  6. Jokipojathan on etsinyt yhtä tulosyksikön hyökkääjää. Lehtinen olisi sellainen mitä suurimmassa määrin, mutta Jokipojathan haluaisi sentterin, ja Lehtinen ei varsinaisesti ole sentteri. Mutta onko sillä väliä, hyökkääjä kuin hyökkääjä…..?

  7. Lehtinen tulo tietäisi sen verran lisää tulivoimaa, ettei lie niin väliä onko sentteri vai laituri. Kuitenkin joukkueesta löytyy riittävästi keskellä pelaamaan pystyviä .

Vastaa

Viimeisin kommentti

  • ape69Taisi olla koko juttu farssi !!!