Tärkeitä jatkosopimuksia ja uusia kasvoja!

Jokipojat pullautti tänään ensimmäiset sopimukset uunista ulos. Vuoden jatkosopimukset ovat solmineet Miro Väänänen, Tatu Kokkola ja Wiljami Kupiainen. Uusia kasvoja puolestaan on maalivahti Dominik Salama, nuori hyökkääjälupaus Jonne Brygger sekä Tampereelta kotiin palannut puolustaja Santeri Silvennoinen.


Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
--- MAINOS --- --- MAINOS ---

Dominik Salama palkittiin viime kauden parhaaksi maalivahdiksi Suomi-sarjassa. Viime kaudella Salama pelasi Porvoon Huntersissa 26 ottelua torjuntaprosentilla 93,0. Salaman sopimus on yksivuotinen, johon sisältyy myös vuoden optio.

Jokipoikien kasvatti Santeri Silvennoinen palaa neljän vuoden Tampereen reissun jälkeen. Viime kaudella Silvennoinen pelasi Tampereen Ilveksessä Nuorten SM-liigaa 29 ottelua tehoin 5+11. Silvennoisen sopimus on vuoden mittainen.

18-vuotias Jonne Brygger pelasi viime kaudella Dominik Salaman tapaan Porvoon Hunterseissa. Viime kaudella 38 peliin syntyi 35 tehopistettä. Bryggerin sopimus kattaa ensi kauden ja sisältää vuoden option.

Sopimustilanne 2019-20:

Maalivahdit:

Dominik Salama | 2019-20+optio

Puolustajat:

Esa Lehikoinen | 2019-20

Santeri Silvennoinen | 2019-20

Wiljami Kupiainen | 2019-20

Hyökkääjät:

Miro Väänänen | 2019-20

Tatu Kokkola | 2019-20

Jonne Brygger | 2019-20+optio

 

 

Kerrothan Ärjykatsomo.fi:stä kaverillesikin!

8 kommenttia

 1. Väänänen sanoo: ”Päävalmentaja Petrell vaikuttaa todella hyvältä ja reilulta valmentajalta. Uskon, että saadaan sen kautta uutta näkökulmaa peliin ja erilaista pelityyliä, Väänänen kommentoi.”

  Vekkaisin, että uudella valkulla on iso merkitys, että saatiin nämä jatkosopparit. ”Uutta näkökulmaa peliin ja erilaista pelityyliä.” Niinpä.

  Uusista kavereista paha sanoa mitään, kun en ole heitä ikinä nähnyt pelaamassa. Mutta mielenkiintoisia kuitenkin ovat kaikki kolme.

 2. Lindroos Salama kaksikko kuulostaa mielenkiintoiselta sekä lupaavalta. Väänänen ja Kokkola tärkeät sopimukset. Omista pojista Rouhiaiselle ja Lahtiselle enemmän roolia niin saadaan varsinkin Lahtisesta enemmän irti! A-nuorista voisi kiinnittää Haapalaisen ja Inkisen kesäksi miehiin ja sitten nostamaan nuoret ärjyt liigaan!! Lindrosille pelejä mestikseen sekä a nuoriin…A on liigassa ensi kaudella!

 3. Huomasittekon linjan muutoksen tai linjan kirkastamisen junioreissa?

  Viime syksynä postiluukusta tuli ilmaisjakeluna Juniori-Jokipoikien kausijulkaisu. Lehdessä linjataan Juniori-Jokipoikien tulevaisuuden tavoitteet: seuralla tulee olla A – C-junnuissa joukkue Suomen ylimmällä sarjatasolla. Juniori-Jokipojat on ensisijaisesti kilpaurheiluseura, jolla tavoitteena on urheilullisesti mahdollisimman hyvä tulos.

  Tuo on hyvä linjaus, että itsekin pitää menestyä, eikä vaan se, että kasvatetaan ja tuotetaan hyötyä muiden kaupunkien Liiga-juniorijoukkueille.

 4. Hyvä junioritoiminta luo pohjan Jokipoikien edustusjoukkueelle. Hienoa, että omia kasvatteja, kuten Santeri Silvennoinen tulee kotikaupunkiin takaisin. Niko Kuiri olisi myös käyttökelpoinen sentteri, jos ei saa sopimusta Kärppiin.
  Toivottavasti Hifk yhteistyön jatkuessa pelipaikat jaetaan peliesitysten mukaan tulevalla kaudella ja omat nuoret ovat samalla viivalla ” vahvistusten” kanssa.
  Tsemppiä ja onnea joukkueen kasaamiseen sekä hikistä peruskuntokautta pelaajille !

 5. Jokuhan se täällä sanoi, en muista kuka, että Jokipojilta loppui kunto kesken Ketterää vastaan. Toivottavasti Petrell laittaa kesällä pystyyn kunnollisen koirakoulun, jottei sitten talvella taas tyssää mahdolliseen huonoon kuntoon.

Vastaa

Viimeisin kommentti

 • ape69Taisi olla koko juttu farssi !!!