Täydellinen ilmeenmuutos | SaPko-Jokipojat 2-0 | 12.10.2018 | Ennakko & Raportti

RAPORTTI

Jokipojat jäi Talvisalossa SaPkon jalkoihin aivan täysin. Ainoa syy minkä takia lukemat ovat noin maltilliset, on Niilo Halonen. Talvisalon hallissa yleisöä oli paikalla 1004 silmäparia.


Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
--- MAINOS --- --- MAINOS ---

Jokipoikien ottelu sai todella huonon alun kun Toni Henttonen ylivoimahyökkäyksen päätteeksi viimeisteli SaPkon johtoon. SaPkon ylivoimaa kuvasi torjuntatilasto, Halonen 17 torjuntaa, Viksten 5. Jokipojilla oli todella paljon tuuria sekä Niilo Halonen, Ilman näitä kahta tilanne olisi voinut olla aivan toinen.

Toisen erän alussa Taavi Tiala sai 2+10 minuuttia päähän kohdistuneesta taklauksesta. Ainakin allekirjoittaneen mielestä SaPkon pelaaja kaatui ja sen takia taklaus osui päähän. Tuolla ylivoimalla SaPko kuitenkin iski tilanteeksi 2-0.

Jokipojat saivat hiukan pelistä kiinni viimeisessä erässä, mutta kunnon kiriä ei nähty missään vaiheessa. Posiitivista se että kolmannessa erässä maalia kohti saatiin jo 8 laukausta. Ottelun lopussa Jokipojat koitti vielä ilman maalivahtia, mutta turhaan. Loppulukemat 2-0.

Koko joukkue oli todella huono, Halosta lukuunottamatta. Halonen torjui peräti 48 kertaa. Mielenkiintoista nähdä millainen ärjylauma huomenna esiintyy LeKiä vastaan. Ottelu pelataan PKS-Areenalla ja se alkaa klo 17:00

Maalintekijät ja syöttäjät:

1:29 1-0 Toni Henttonen (Tatu Vihavainen, Jaakko Lantta)
25:03 YV 2-0 Atte Karppinen (Matias Lainio, Teemu Lämsä)

Maalivahtien torjunnat:

Niilo Halonen: 17+18+13=48
Nico Viksten: 5+3+8=16

Rangaistusminuutit:

JOK: 18
SAP: 4

Jokipoikien pistepörssi:

1. Mika Koivisto 4+3=7
2. Joonas Larinmaa 3+4=7
3. Miro Väänänen 2+4=6
4. Eetu Rissanen 4+1=5
5.  Lassi Raitanen 0+5=5

Jokipoikien maalivahdit:

Niilo Halonen: PO: 5 | PM: 8 | T: 170 | T%: 95,51
Joonas Harald: PO: 2 | PM: 5 | T: 52 | T%: 91,23

 
 
 

ENNAKKO

Jokipojat kohtaa kauden seitsemännessä ottelussaan rakkaan vihollisen SaPkon. Jokipoikien kokoonpanoon palaa puolustaja Niko Ervasti ja sivussa on Joel Olkkonen. Maalilla aloittaa Niilo Halonen.

Jokipojat päihitti keskiviikon pelissään Ketterän rangaistuslaukauksilla 3-2. Tämän päiväinen ottelu on SaPkolle viikon ensimmäinen. Jokipojat on sarjakärjessä 14 pisteellä. SaPko on sarjassa kahdeksantena 6 pisteellä.

Jokipoikien tehoikkaimpia ovat olleet seitsemällä pisteellä Joonas Larinmaa sekä Mika Koivisto. Myös Janne Väyrynen on alkanut näyttämään heräämisen merkkejä. SaPkon parhaat pisteiden valossa ovat olleet Atte Karppinen sekä Mikko Lahtela. Tänään SaPkon maalilla aloittava Nico Viksten on pelannut 2 ottelua torjuntaprosentilla 88,89 ja päästänyt 2 maalia ottelua kohti. Kaksi ottelua on kuitenkin todella vähän, eikä sen perusteella kannata vetää suuria johtopäätöksiä.

Jokipoikien kokoonpano:

Koivisto-Kokkola-Larinmaa
Lehikoinen-Teräväinen
Leinonen-Väänänen-Huhdanpää
Raitanen-Ervasti
Elomaa-Hämäläinen-Väyrynen
Seppälä-Kupiainen
Tiala-Rissanen-Ahtonen
7.P Rouhiainen
Halonen
(Harald)
Kerrothan Ärjykatsomo.fi:stä kaverillesikin!

8 kommenttia

  1. Bussiin oli jäänyt jalat tällä kertaa… Sapko hallitsi peliä mielin määrin. Järjetön pelaajien peluuttaminen näkyi “runkopelaajien” otteissa. Toivotaan huomiseksi raikkaampaa esitystä kotiotteluun.

  2. Minä olin paikanpäällä Talvisalossa. Tässä minun otteluanalyysini: VMP.

    Savonlinnalainen kaverinikin oli järkyttynyt Jokipoikien esityksestä. Hän oli odottanut, että sarjajohtaja olisi esittänyt sarjajohtajan otteita.

    Minusta Jokipojilla on hyvät pelaajat. Katse kääntyykin valmennuksen suuntaan….

Vastaa

Viimeisin kommentti

  • ape69Taisi olla koko juttu farssi !!!