Haloselle kauden ensimmäinen nollapeli! | Peliitat-Jokipojat | 21.11.2018 | Ennakko & Raportti

Raportti

Ensimmäinen erä oli maaliton sekä todella tunteikas. Alkuerä oli Peliittojen hallintaa lähinnä Jokipoikien jäähyjen takia. Erän viimeiselle viidelle minuutille Jokipojat pääsi vielä kaksi kertaa yrittämään ylivoimalla, mutta Jasper Patrikainen hoiti ärjynuttujen paikat varmasti. Patrikainen nappasi ensimmäisessä erässä 9 torjuntaa.


Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
--- MAINOS --- --- MAINOS ---

Jos ensimmäisessä erässä nähtiin hienoja taklauksia ja tunteen purkauksia, oli Jokipojat saanut raavittua toiseen erään vielä muutaman paukun lisää. Jokipojat taklasi aina paikan tullen. Jokipoikien asenne palkittiin ajassa 33:05, kun Eetu Rissanen löi pomppivan kiekon tarkasti takakulmaan. Loppuerässä molemmilla joukkueilla oli vielä joitakin paikkoja, mutta lisämaaleja ei enää nähty.

Kolmanteen erään Peliitat luonnollisesti lähti hakemaan tasoitusta. Peliitat ei viimeisessä erässä huippupaikoista huolimatta tolppaa lähemmäs päässyt.

Täten ollen Jokipojat nousee sarjakakkoseksi. Sarjakolmonen Hermes on kuitenkin pelannut kaksi ottelua vähemmän. Lauantaina Jokipojilla on mahdollisuus ottaa 6 pisteen ero Hermekseen. Olettaen tietysti että Hermes häviää SaPkolle perjantaina.

Maalintekijät ja syöttäjät:

33:051-0 Eetu Rissanen (Taavi Tiala, Esa Lehikoinen)

Maalivahtien torjunnat:

Niilo Halonen: 5+9+6=20
Jasper Patrikainen: 9+9+6=24

Rangaistusminuutit:

JOK: 20
PEL: 6

Jokipoikien pistepörssi:

1. Joonas Larinmaa 8+7=15
2. Miro Väänänen 8+7=15
3. Janne Väyrynen 7+4=11
4. Eetu Rissanen 6+4=10
5. Mika Koivisto 4+6=10

Jokipoikien maalivahdit:

Niilo Halonen: PO: 12 | PM: 25 | T: 323 T%: 92,82
Joonas Harald: PO: 7 | PM: 15 | T: 179| T%: 92,27

 

Ennakko

Jokipojat pelaa tällä viikolla kaksi ottelua. Tänään Jokipojat kohtaa Heinolassa Peliitat. Sivussa on Viljami Wacklin, Wiljami Kupiainen, Niko Hämäläinen, Harri Lankinen ja Akseli Rouhiainen. Maalilla aloittaa Niilo Halonen.

Peliitat on päästänyt kolmanneksi eniten maaleja. Peliitat on myös tehnyt vähiten maaleja.

Peliittojen maalilla aloittaa tänään Pelicansista lainalle saapunut 18-vuotias Jasper Patrikainen. Patrikainen oli mukana voittamassa viime vuonna U18-maailmanmestaruutta.

Jos Jokipojat saa tänään edes pisteen Heinolasta, nousee Jokipojat sarjakakkoseksi. Voitolla Peliitat nousisi pois karsijanpaikalta. Peliittojen tehokkain on ollut Mikko Laine. Laine on pelannut tällä kaudella vain 10 ottelussa ja kerännyt tehot 7+7. Peliittojen toiseksi tehokkain Niklas Salo, on pelannut 13 ottelua ja kerännyt kolme pistettä vähemmän kuin Laine.

Löytyisikö teiltä arvon lukijoilta mielenkiintoa pieneen leikkimieliseen kisaan? Kyseessä olisi kisa, jossa veikattaisiin Jokipoikien otteluiden lopputulosta sekä kuka tekee Jokipoikien avausmaalin. Molemmista kohdista saisi kaksi pistettä. Kommentointi tapahtuisi aina kyseisen ottelun ennakon kommentiosioon.

Tulokset löytyisi aina raportin lopusta. Kertokaa mielipiteitä, mitä poistaa ja mitä lisätä jne. Jos saadaan tarpeeksi osallistujia niin kisa olisi tarkoitus aloittaa lauantain huippuottelusta Jokipojat-Hermes.

Seuraa heitä:

Jasper Patrikainen:

Mestis-debyyttinsä tänään pelaava Patrikainen on pelannut Junioreiden SM-Liigassa tilastojen puolesta vakuuttavasti: 21 ottelua, 91,5 torjuntaprosentti ja 2,38 päästettyjen maalien keskiarvo.

Santtu Kinnunen:

Kinnunen on pelannut tällä kaudella Peliittojen paidassa 6 ottelua tehoilla 0+3. Kinnunen on 187cm pitkä ja painaa 73kiloa. Kinnuselta löytyy takataskussa Florida Panhtersin 7.kierroksen varaus viime vuodelta.

Jokipoikien kokoonpano:

Leinonen-Kokkola-Väyrynen
Lehikoinen-Teräväinen
Koivisto-Väänänen-Larinmaa
Raitanen-Olkkonen
Lahtinen-Hämäläinen-Huhdanpää
Ervasti-Seppälä
Tiala-Rissanen-Ahtonen
13.H Elomaa
Halonen
(Harald)
Kerrothan Ärjykatsomo.fi:stä kaverillesikin!

10 kommenttia

  1. Tottakai kisa pystyyn ja inessä ollaan. Voin jo nyt veikata, että lauantaina avausmaalin tekee Olkkonen. Paikkoja on pirusti, mutta ei millään saa sisään. Tilastollinen fakta vaan on, että kohta Olkkosen veto uppoaa, ei kukaan voi tuhria noin paljon paikkoja ikuisesti. Olkkonen omalla taidollaan luo itselleen niitä paikkoja, mutta ei vaan tahdo mennä sisään.

  2. Mut laittakaa jo se kisa pystyyn ajoissa. Jos se tulee vasta lauantaina iltapäivällä, niin ei silloin ehdi tai muista enää osallistua. Ehkä olen jo Ärjykornerissa valmistautumassa matsiin silloin.

  3. Kuppipaikkoja hallissa on 1500 ja niistä Isossa Myyssä on jaossa vain 400 kpl. Eli 1100 on jo ”varattu”, eli oisko aika paljon lippuja jaettu jo Jokipoikien ja Karjalaisen yhteistyökumppaneille? Jos saa ilmaisen lipun, niin pitää kans tulla hallille tai antaa lippu sellaiselle joka tulee varmasti. Näihin kun lasketaan seisojat eli penkeillä istujat päälle, niin meneehän se 2000 rikki kaikkein huonoimmissakin skenaarioissakin.

  4. Kiitos Kaikkone, kun ilmoitit virheestä! Jostain syystä tuo maalin syntyaika on unohtunut vaihtaa. Jatkossa pyrimme olemaan tarkempia. Tosiaan ihan hyvä pöhinä päällä tämän päiväiseen otteluun lähdettäessä! Toivottavasti joukkue esittää hyviä otteita ennätysyleisön edessä.

Vastaa

Viimeisin kommentti

  • ape69Taisi olla koko juttu farssi !!!