Niko Seppälä Jokipoikiin!

20-vuotias Niko Seppälä saapuu ärjynuttuun lainasopimuksella HIFK:stä. Seppälä on lefti, painaa 84 kiloa ja on 182 senttiä pitkä. Viime kaudella Seppälä voitti Nuorten SM-liigan puolustajien pistepörssin, +/- tilasto oli huikea 30!


Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
--- MAINOS --- --- MAINOS ---

Jokipoikien pakisto alkaa olemaan valmis kauden alkua varten, Variksen mukaan kärkihyökkääjää etsitään vielä. Jokipoikien pelaajia on mahdollista tavata keskiviikkona 26.9 klo 17:00 Joensuun Prismassa. Runkosarja alkaa tulevana viikonloppuna, Ärjykatsomoon on vielä tulossa ennakko tulevasta kaudesta.

Kerrothan Ärjykatsomo.fi:stä kaverillesikin!

11 kommenttia

  1. Tässä nähdään omien nuorten pelaajien kohtalo…. Jo ennen sarjan alkua pelipaikat jaetaan junantuomille. Hyvin harjoituspelit pelanneet Hämäläinen, Rouhiainen ja Kupiainen todennäköisesti A-junnuihin tai korkeintaan 7 pakiksi.
    Puheet ja teot ei ihan seurajohdolla ja valmennuksella kohtaa. Sama laulu vuodesta toiseen !

  2. Näin se menee valitettavasti. Mutta Jokipoikien edarin tehtävä on pelata sarjan kärkipaikoilla, siihen on nyt ainakin pakkien puolesta edellytyksiä. Yleisöä ei mikään muu kiinnosta kuin voittava joukkue. Toivottavasti kuitenkin Kupiainen tai Rouhiainen saisi edes tilaisuutensa tällä kaudella ja näyttäisi sitten närhenmunat murtautumalla kärkipakkien joukkoon.

  3. Kannattaisi ottaa mallia parista liigajoukkueesta, kuten TPS ja Kärpät. Nuoria omia kasvatteja ajetaan sisään kokeneiden pelaajien rinnalla. Ymmärrän kyllä, jos ei pärjää peleissä, niin silloin hankitaan vahvistuksia. En ole vielä vakuuttunut harjoituspelien perusteella näiden HIfk: n poikien kyvyistä pelata Mestistä… Toivottavasti olen väärässä ja heistä on apua tulevalla kaudella. Voisko joku kertoa, ketkä Jokipoikien edustuksessa pelanneet omat kasvatit Paukun Jessen lisäksi ovat nousseet viime vuosina Jokipojista Liigaan? Ei taida montaa nimeä löytyä….

  4. Minkähänlaisista vesistä Jokipojat tällä hetkellä kalastaa sitä tulosyksikön hyökkääjää? Voisikohan olla vähän meritoituneempikin pelimies tuonne nuoreen porukkaan.

  5. Saattaa hyvinkin olla että omat pojat Hämäläinen, Kupiainen, Lahtinen ja Lindroos jäävät Hifk poikien varjoon ja pelaavat A nuorissa pelinsä. Hämäläinen ja Kupiainen kehittyneet paljon viimekaudesta myös Lindroos yllätti Sapkoa vastaan pelatussa harjoutusottelussa (onko edustuksen kanssa sopimus?). Lahtiselle pitäisi vain saada oikeat ukot rinnalle ja paljon pelejä. Teemulla oli viimekaudella paljon loukkaantumisia joten nyt vaan pelejä paljon!

  6. Nyt on facessa kuvia. Ihan hyvin se Koff siihen istuu, mutta nuo pienet mainokset on laiteltu vähän miten sattuu ja tuskin erottuvat katsomoon saakka. Erottuvat vaan lähikuvissa.

Vastaa

Viimeisin kommentti

  • ape69Taisi olla koko juttu farssi !!!