Miten sinusta tuli Jokipojat fani?

Miten sinusta tuli Jokipojat fani? Oletko omistanut ärjysydämen syntymästä lähtien? Muuttanut Joensuuhun ja sitä kautta alkanut kannattamaan Jokipoikia? Kerro kommenteissa oma tarinasi, kokemuksia vuosien varrelta, parhaita muistoja, oikeastaan mitä vain kannattajahistoriaasi liittyvää. Toivottavasti saamme mahd. paljon tarinoita eri sukupolvilta!


Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
--- MAINOS --- --- MAINOS ---

Kerrothan Ärjykatsomo.fi:stä kaverillesikin!

2 kommenttia

 1. Ensimmäinen edustusjoukkueen peli suht uudessa hallissa nähty kaudella 1983-1984
  Tuohon aikaan kaupungissa oli mukava kiekko buumi. Silloinen 1. Divisioona tarjosi hyvää viihdettä. Mukana sarjassa 80- luvulla perinteisiä joukkueita, kuten Hpk, Kalpa, Jyp, Sport, Saipa, Jokerit jne..

  Hallissa yleisöä perus marraskuun pelissäkin noin 2500. Kiihkeimmissä peleissä reilusti enemmän. Liiga nousut ja laskut tietysti jääneet
  Mieleen kaikkinensa. Ammattitaitoisemmalla seuratyöllä liiga- aika olisi ollut pidempi ja miksei pysyvämpi ilmiö Joensuussa.

  Muutamaan vuoden muualla asumisen jälkeen
  Jokipoikia tullut taas seurattua ja hallissa käytyä tasaisesti. (Hakametsä tosin tarjosi lievikettä sillä välin)

  Tuleva kausi vaikuttaa lupaavalta. Joukkuessa selvästi eteenpäin menemisen meininki. Ja yleisvire positiivinen. Huolimatta koko ajan laskevasta yleisömäärästä. Toivotaan että suunta kääntyy ylöspäin

 2. Minulla on muistikuva, että kävin ekan pelini katsomassa isän kanssa ja JoKP voitti 10-0. Saattoi olla myös joku muu tulos, mutta Jokipojat voitti reilusti. Saattaisi olla vuosi 1983 tai 1984. Pitäisi tutkia ottelutuloksia noilta vuosilta ja yrittää löytää, mikä oli minun eka matsi. Varsinainen fani minusta tuli varmaankin ison buumin aikaan 1989 ja varmoja muistikuvia on Ässä-pelistä ja lippujen jonottamisesta Eräurheilusta. Jono oli Kirkkokadulle saakka. Sitten 1994 konkan jälkeen mielenkiinto lopahti jopa 15 vuodeksi, kunnes se suunnilleen vuonna 2009 taas heräsi ja siitä asti olen seurannut seuran edesottamuksia tarkasti.

Vastaa

Viimeisin kommentti

 • ape69Taisi olla koko juttu farssi !!!