Mitä mieltä? Jokipoikien maalilaulu

Jokipojat ovat käyttäneet viimeiset vuodet Pepe Nissisen alkuperäistä versiosta Jokipo maaleja kappaleesta. Sitä ennen käytössä oli The Mehtimäkeläisten versio.  Kumpaa versiota teidän mielestänne pitäisi käyttää vai pitäisikö biisi vaihtaa johonkin ihan toiseen? Kerro mielipiteesi kommenteissa!


Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
--- MAINOS --- --- MAINOS ---

Kerrothan Ärjykatsomo.fi:stä kaverillesikin!

11 kommenttia

  1. Täältä ääni uudelle versiolle. Vanha soitettakoon juhla/erikoispeleissä. Ja mitä tulee tepsin hunajata lauluun niin kilpailee HPK:n (taas vastustajaa hassuttelee hoopeekoo) laulun kanssa mielestäni kautta aikojen noloimman biisin tittelistä. Uusi versio takaisin soittoon siis kaudelle 2018-2019.

  2. Kaikki kunnia alkuperäiselle ja oli hieno ele ottaa se Nissisen kuoleman jälkeen maalibiisiksi, mutta ehdottomasti uusi versio takaisin soittoon ensi kaudelle. Rokimmasta versiosta saa paljon enemmän hypeä ja fiilistä maalin jälkeen. Vanhasta tulee vähän mieleen TPS:n Hunajata -biisi, mutta se onkin enemmän yhteislaulu-tyyppinen hoilaus ja toimii Turussa varsin hyvin maalin jälkeen.

  3. Molemmat hyviä ja molempia voisi soittaa peleissä. Myös vanhaa logoa voisi käyttää vaikkapa yhdessö tai kahdessa kotipelissä kauden aikana. Vaakunalogo on erittäin tyylikäs, sitä ei pitäisi unhoittaa.

Vastaa

Viimeisin kommentti

  • ape69Taisi olla koko juttu farssi !!!