Vahva kolmas erä toi kolme pistettä! | LeKi – Jokipojat 2-3 | 6.10.2018 | Ennakko & Raportti

RAPORTTI

Jokipojat palasi voittojen tielle kukistamalla LeKin 2-3. Voiton myötä Jokipojat nousi takaisin sarjakärjeksi. Kiekkobussi Areenalla katsojia oli 359.


Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
--- MAINOS --- --- MAINOS ---

Ensimmäinen erä oli maaliton mutta sitäkin jäähy rikkaisempi. Jokipojille tuomittiin 2 kahden minuutin rangaistusta sekä Miro Väänänen nakkasi käytöskympin laitataukaluksesta. LeKille tuomittiin 3 kahden minuutin jäähyä.

Toinen erä jatkui samalla kaavalla paljon jäähyjä sekä tuhrittuja ylivoimia. Sama homma jatkui kunnes ajassa 32:59 Otto Latvala iski LeKin johtoon. Tuosta maalista sisuuntuneena LeKi löi toisen maalin reilu minuutti ensimmäisen maalin jälkeen.

Kolmas erä alkoi Jokipoikien kavennuksella. Maalin teki kovassa iskussa oleva Eetu Rissanen. Maalin jälkeen Jokipojat pääsi uudestaan ylivoimalle ja tällä kertaa onnistui Miro Väänänen. Ajassa 51:14 Janne Väyrynen otti tyhmän hyökkäyspään jäähyn kampituksesta ja LeKi pääsi ylivoimalle. Jokipojat onnistui alivoiman selvittämään. Alivoiman jälkeen Kristian Tanus nappaa jäähyn korkeasta mailasta. Ajassa 53:33 janne Väyrynen astuu esiin ja iskee Jokipojat johtoon huippuluokan rannelaukauksella. LeKi ei onnistu ottelua enää tasoittamaan, joten kolme pistettä matkaa Joensuuhun.

Maalintekijät ja syöttäjät:

32:59 1-0 YV Otto Latvala (Santeri Vuoti, Niclas Lucenius)
34:35 2-0 Kristian Tanus (Niclas Lucenius, Kasper Simontaival)
43:34  2-1 YV Eetu Rissanen (Joel Olkkonen)
45:03 2-2 YV Miro Väänänen (Joonas Larinmaa, Mika Koivisto)
53:33  2-3 YV Janne Väyrynen (Joonas Larinmaa, Mika Koivisto)

Maalivahtien torjunnat:

Niilo Halonen: 8+13+8=29
Kimmo Rautiainen: 8+10+5=23

Rangaistusminuutit:

JOK: 23
LEK: 26

Jokipoikien pistepörssi:

1. Mika Koivisto 4+3=7
2. Joonas Larinmaa 2+4=6
3. Eetu Rissanen 4+1=5
4. Miro Väänänen 2+3=5
5.  Lassi Raitanen 0+4=4

Jokipoikien maalivahdit:

Niilo Halonen: PO: 3 | PM: 4 | T: 96 | T%: 96,00
Joonas Harald: PO: 2 | PM: 5 | T: 52 | T%: 91,23

 
 
 

ENNAKKO

Jokipojilla on tänään mahdollisuus vaihtaa kurssinsa takaisin voittojen tielle kun vastaan asettuu LeKi. Maalilla aloittaa Niilo Halonen. Sivussa kokoonpanosta on Viljami Wacklin, Tatu Kokkola ja Niko Ervasti.

Jokipojat on sarjassa toisena ja LeKi kolmantena. LeKin kausi on alkoi jatkoaikavoitolla KOOVEE:sta ja kolmen pisteen voitolla K-Vantaasta. Eilen LeKi hävisi Keupalle 3-2. LeKin tehokkaimpia ovat olleet Anton Ollikainen, Tommi Välimaa, Janne Seppänen sekä Niclas Lucenius. Kaikilla edellä mainituista on kasassa 4 pistettä.

 

Jokipoikien kokoonpano:

Koivisto-Väänänen-Larinmaa
Lehikoinen-Teräväinen
Huhdanpää-Hämäläinen-Väyrynen
Raitanen-Rouhiainen
Tiala-Rissanen-Ahtonen
Kupiainen-Olkkonen
Elomaa-Lahtinen-Seppälä
Hämäläinen
Halonen
(Harald)

Jokipoikien pistepörssi:

1. Mika Koivisto 4+1=5
2. Eetu Rissanen 3+1=4
3. Joonas Larinmaa 2+2=4
4. Miro Väänänen 1+3=4
5.  Lassi Raitanen 0+4=4

Jokipoikien maalivahdit:

Niilo Halonen: PO: 2 | PM: 2 | T: 67 | T%: 97,10
Joonas Harald: PO: 2 | PM: 5 | T: 52 | T%: 91,23
Kerrothan Ärjykatsomo.fi:stä kaverillesikin!

12 kommenttia

  1. Varis ei päästä joukketta kentälle kun hyvin keskittyneenä. Sen verran huono Koovee pelin kolmas erä oli. Eka erän jälkeen tilanne Jokipojille 0-3! Ja lopputulos 1-5 meille

  2. Keskittymisen pitää kestää loppuun saakka. Jonkinmoinen sentteri- tai hyökkääjäpula Jokipojilla on. Ei kestä loukkaantumisia. Pitäisi saada hankittua se suunnitelmissa ollut vielä yksi hyökkääjä. Mutta markkinat lienee kuivat…?

  3. Onneksi yv-peli alkoi toimia kreivinaikaan. Viiden kierroksen jälkeen johdetaan sarjaa, mikä kyllä on hieman yllättävää, kun peli ja ketjut ovat vieläkin hieman hakusessa. Toivottavasti sairastupalaiset pääsevät ensi viikolla pelaamaan.

  4. Hyvä taisteluvoitto ! Jatkossa kannattaisi jakaa alivoimavastuuta laajemmalle porukalle, niin jäisi energiaa ylivoimaan. Nyt samat pelaajat pääosin molemmissa rooleissa. Osa pelaajista pelaa yli 20 min ja toiset alle 10 min, joten peluutuksessa ajattelemisen aihetta.

Vastaa

Viimeisin kommentti

  • ape69Taisi olla koko juttu farssi !!!