Synkkä viikonloppu | Keupa HT-Jokipojat 5-1 | 8.12.2018 | Ennakko & Raportti

Raportti

Jokipoikien synkkä viikonloppu sai jatkoa, kun Keupa vei pisteet lukemin 5-1. Jokipojat on nyt runkosarjassa viidentenä. Eroa kahdeksantena majailevaan RoKiin on 4 pistettä.


Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
--- MAINOS --- --- MAINOS ---

Ensimmäinen erä meni täysin Keupan komennossa. Neljän minuutin kohdilla Jokipoikien päädyssä soi ensimmäisen kerran. Ajassa 13:41 maalille vapaaksi unohtunut Mikko Lahtinen lisäsi Keupan johtoa.

Toinen erä oli pitkälti Keupan päädyssä jäähyjen takia. Surullisen kuuluisa ylivoima ei kuitenkaan tuottanut tulosta. Pitkään näytti siltä, että kolmanteen erään mennään 2-0 lukemissa. Kuitenkin erän lopuilla Janne Kumpulaisen viivaveto yllätti Jokipoikien Joonas Haraldin.

Kolmannen erän puolivälissä Tatu Kokkola toi Jokipojille toivoa kavennusmaalilla. Ottelun Keupalle ratkaisi Juuso Mörsky. Mörsky pääsi läpiajoon ja lirutti kiekon Haraldin längeistä. Anttoni Honka viimeisteli kauden ensimmäisellään loppu lukemiksi 5-1.

Jokipoikien täytyy kääntää kurssinsa mikäli mielii vielä olla kisassa kotiedusta puodtuspeleihin. Pudotuspelien ulkopuolella olevat sijatkaan eivät ole kaukana.

Veikkauskisaa nähtiin kaksi oikeaa arvausta. Janne arvasi avausmaalin tekijän oikein ja Ape69 arvasi lopputuloksen oikein.

Maalintekijät ja syöttäjät:

4:151-0  Janne Kumpulainen (Alex Lindroos, Anttoni Honka)
13:412-0 Mikko Lahtinen (Janne Kumpulainen, Sakari Turtiainen)
39:233-0 Janne Kumpulainen (Paavo Tyni)
49:563-1 Tatu Kokkola (Niko Ervasti, Toni Leinonen)
54:494-1 Juuso Mörsky (Jani Siekkinen, Aleksi Huhtalampi)
58:195-1 IM Anttoni Honka (Waltteri Lehtonen)

Maalivahtien torjunnat:

Joonas Harald: 7+6+5=18
Paavo Hölsä: 9+9+9=27

Rangaistusminuutit:

JOK: 6
KEU:10

Jokipoikien pistepörssi:

1. Joonas Larinmaa 9+12=21
2. Miro Väänänen 10+8=18
3. Janne Väyrynen 9+5=14
4. Toni Leinonen 4+10=14
5. Mika Koivisto 6+7=13

Jokipoikien maalivahdit:

Niilo Halonen: PO: 17 | PM: 46| T: 453 | T%: 90,78
Joonas Harald: PO: 10 | PM: 26 | T: 223 | T%:  89,92

Veikkauskisa:

1. Peks 2p
2. Janne 2p
3. Ape69 2p
4. Akseli Sinkkonen 0p
5. Naamavelli 0p
6. Espoojokipo 0p
7. Mesimarja 0p
8. Lptl 0p
9. Tilkka 0p

 
 

Ennakko

Jokipojilla on tänään mahdollisuus kääntää kelkkansa Keupan kustannuksella. Jokipojat jatkaa samalla kokoonpanolla kuin eilen. Ainoa muutos on aloittava maalivahti, eli maalilla aloittaa Joonas Harald.

Jokipojat on neljäntenä ja Keupa yhdeksäntenä. Joukkueitten välillä on kahdeksan pistettä eroa. Jokipojat on kolmen ottelun tappioputkessa. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa tällä kaudella kahdesti ja molemmilla kerroilla Jokipojat on ollut vahvempi. Maaliero noista otteluista on 9-2 Jokipojille.

Keupan maalilla aloittaa Jokipoikienkin junioireissa pelannut Paavo Hölsä. Hölsä on aloittanut 10 ottelussa torjuntaprosentilla 89,96. Keupan tehokkain on ollut Jesse Pelamo tehoin 9+11.

Jokipojilla on tämän päiväisen ottelun jälkeen enää kaksi ottelua jäljellä ennen joulutaukoa. Olisi todella tärkeää saada kelkka käännettyä positiiviseksi ennen sitä. Loput ottelut pelataan PKS-Areenalla ja vastassa on Ketterä sekä SaPko.

Laittakaa taas kommenteihin veikkauksia lopputuloksesta ja Jokipoikien avausmaalin tekijästä.

Seuraa häntä:

Paavo Tyni:

21-vuotias puolustaja on ensimmäisellä kaudellaan Mestiksessö viimeistellyt tehot 4+9. HPK:n kasvatti toimi viime kaudella HPK:n A-junnujen kapteenina. 22 ottelun jälkeen +/- tilasto näyttää +7 lukemaa.

Jokipoikien kokoonpano:

Leinonen-Kokkola-Väyrynen
Lehikoinen-Teräväinen
Koivisto-Väänänen-Larinmaa
Raitanen-Rouhiainen
Elomaa-Hämäläinen-Huhdanpää
Ervasti-Seppälä
Tiala-Rissanen-Ahtonen
Harald
(Halonen)

Jokipoikien pistepörssi:

1. Joonas Larinmaa 9+12=21
2. Miro Väänänen 10+8=18
3. Janne Väyrynen 9+5=14
4. Mika Koivisto 6+7=13
5. Toni Leinonen 4+9=13

Jokipoikien maalivahdit:

Niilo Halonen: PO: 16 | PM: 38| T: 416 | T%: 91,63
Joonas Harald: PO: 9 | PM: 21 | T: 205 | T%: 90,71

Veikkauskisa:

1. Peks 2p
2. Janne 0p
3. Akseli Sinkkonen 0p
4. Naamavelli 0p
5. Espoojokipo 0p
6.Mesimarja 0p
Kerrothan Ärjykatsomo.fi:stä kaverillesikin!

16 kommenttia

 1. Tuskin joukkue saa muutetua suuremmin pelin tasoa suhteessa viime aikaiseen. Pari pykälää Hermestä huonomman vastustajan ansiosta Jokipojat häviää vasta rankkareilla 3-2.
  Ekan maalin tekee Larinmaa.

 2. Sama paska jatkuu mihin eilen jäi,voisko nuo hifkin jätkät jättää sinne keuruulle,valmennus täysin munatonta,seurajohto munatonta ja eipä noissa pelaajissakaan hirveesti kehumista ole,selkä suorana pelaillaan joitakin pelaajia lukuunottamatta,nyt jos koskaan seurajohdon pitäisi tehdä ratkaisuja,mutta veikkaanpa että kassa on tyhjä ja samoilla mennään.Pitäisi ÄRJYÄ,mut sudenpentuja koko porukka.

  1. Hermes tekee hurjaa jälkeä. Eilen Jokipoikien kustannuksella 8-1 ja tänään ne murskasivat IPKn….
   Ei Jokipojlla ole varaa vaihtaa valmentajaa. Ennen joulutaukoa annetaan karjalaiselle haastattelu,jossa todetaan: ” joulutauko tulee meille nyt hyvään saumaan. Saadaan käydä asioita rauhassa läpi ja aloittaa vuosi uusin kujein…”….

 3. Jaa toisaalta kun ollaan HIFKin farmi niin voisiko avautua mahdollisuus lainapelaajiin? Nimittäin koska Hifki rämpii myös,niin jos ne ostaa vahvistuksia,niin voisiko jokipojat saada sitä kautta sieltä ukkoja?

 4. Lainattu Karjalaisesta
  ” Jokipoikien matka jatkui synkkänä – “Meillä on aivan liikaa vapaamatkustajia tällä hetkellä”

  Olispa Pike kopissa niin loppus se leikki !! Jonella ei riitä auktoriteetti.

 5. Eihän tuosta ole edes pitkää aikaa, kun Jokipojat nimenomaan näytti ulospäin taistelevalta ja hyvähenkiseltä porukalta. Kumma, miten äkkiä asiat voivat muuttua. Mutta nyt kun Varis palaa koppiin ja jos nyt vaan puhuisivat asiat halki ja Olkkonen palaisi, niin saattaisi vielä puristaa pisteen pari ennen joulutaukoa.

 6. https://www.jatkoaika.com/Haastattelu/Lue-jättihaastattelu-–-Liigan-puheenjohtaja-Hiltunen-Muut-maat-ovat-kasvattaneet-eroaan-Liigaan/207338

  Myös tuo Hiltusen haastattelu kannattaa lukea. Sekä podcastissä että tuossa jutussa Hiltunen korostaa, kuinka Sportin saaminen Liigaan oli pitkäjänteisen työn ja yhteen hiileen puhaltamisen tulosta. Jos Tami ja Sport olisivat silloin taannoin kaataneet Ässät, Sport olisi joutunut keskeneräisenä Liigaan ja tuloksena olisi saattanut olla vararikko nopeastikin. Joensuussa ei varmaan tykätä tuosta liigansulkija-Hiltusesta, mutta järkevältähän tuo kuulostaa, mitä hän Sportista sanoo.

  Podcastissa Jatkoajan toimittajat näkevät, että Liigaan voisi olla mahkuja Espoolla ja TuTolla. Toinen nuorista räkänokista on Ketterän kannattaja, tahallaan jättävät Jokipojat mainitsematta. Mutta parempi kun pitävätkin räkänokkansa kaukana Jokipojista.

Vastaa

Viimeisin kommentti

 • ape69Taisi olla koko juttu farssi !!!