Saarelainen Vantaan sankarina | K-Vantaa-Jokipojat 3-2 JA | 20.10.2018 | Ennakko & Raportti

Raportti

Jokipojat hävisi tiukan ottelun K-Vantaalle 3-2 jatkoajalla. K-Vantaan sankari oli Miro-Pekka Saarelainen kolmella maalillaan. K-Vantaan Joona Monto saalisti kaksi syöttöpistettä. Niilo Halonen torjui 29 kertaa. Peliä oli seuraamassa 592 katsojaa.


Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
--- MAINOS --- --- MAINOS ---

Ensimmäinen erä oli maaliton vaikka molemmat joukkueet pääsivät koittamaan ylivoimalle. Toinen erä oli todella maalirikas. Miro-Pekka Saarelainen vei ajassa 21:50 K-Vantaan 1-0 johtoon. Joonas Larinmaa tasoitti ottelun onnekkaalla maalilla. Noin 5 minuuttia myöhemmin Janne Väyrynen vei Jokipojat ensimmäistä kertaa johtoon.

Kolmas erä ei alkanut Jokipoikien kannalta parhaimmalla mahdollisella tavalla. Miro-Pekka Saarelainen iski Lassi Raitasen virheestä pelin tasoihin. Varsinaisella peliajalla ei lisää maaleja nähty, joten jälleen kerran ratkaisua lähdettiin hakemaan jatkoilta.

Jatkoajalla ratkaisun iski K-Vantaa ja jälleen kerran Miro-Pekka Saarelainen. Saarelainen hassutti Mika Koiviston ja onnistui ohittamaan Niilo Halosen.

Jokipojat pelaa ensi viikolla vain yhden ottelun ja se pelataan perjantaina PKS-Areenalla TUTOa vastaan.

 

Maalintekijät ja syöttäjät:

21:50 1-0 YV Miro-Pekka Saarelainen (Joona Monto, Eetu Torpström)
33:35 1-1 Joonas Larinmaa (Tatu Kokkola)
38:14 1-2 Janne Väyrynen (Toni Leinonen, Miro Väänänen)
43:45 2-2 Miro-Pekka Saarelainen (Joona Monto)
63:23 3-2 Miro-Pekka Saarelainen (Nico Nurmikanta, Erik Embrich)

Maalivahtien torjunnat:

Niilo Halonen: 11+5+12+1=29
Waltteri Ignatjew: 11+11+5+2=29

Rangaistusminuutit:

JOK: 6
KVA: 8

Jokipoikien pistepörssi:

1. Joonas Larinmaa 4+5=9
2. Mika Koivisto 4+4=8
3. Miro Väänänen 3+5=7
4. Eetu Rissanen 5+1=6
5. Janne Väyrynen 4+1=5

Jokipoikien maalivahdit:

Niilo Halonen: PO: 7 | PM: 14 | T: 221 | T%: 94,04
Joonas Harald: PO: 4 | PM: 8 | T: 107 | T%: 93,04

 
 
 

Ennakko

Jokipoikien viikonloppu jatkuu Vantaalla, K-Vantaata vastaan. Kokoonpanosta sivussa on Wiljami Kupiainen, Viljami Wacklin, Harri Lankinen, Niko Hämäläinen sekä Akseli Rouhiainen. Maalilla aloittaa Niilo Halonen.

Jokipojat on voittanut tällä viikolla molemmat ottelunsa. K-Vantaa on pelannut tällä viikolla vain yhden ottelun. Kyseisen ottelun K-Vantaa hävisi Lekille 5-2. K-Vantaa on sijalla 9, kymmenellä pisteellä.

K-Vantaalla on pisteiden valossa yksi Mestiksen parhaista ykköskentistä. Saarelainen-Monto-Sund ketju kuuluu Mestiksen top-3 ykköskenttiin. Saarelaisella on kasassa 14 pistettä ja on pistepörssissä toisena. Monto on tehoillut 13 pisteen verran ja Sund 12 pisteen verran.

Jokipoikien hyökkääjä Toni Leinonen palaa entiseen kotihalliinsa. Leinonen on iskenyt viiteen peliin tehot 1+1.

Jokipoikien maalilla aloittaa Niilo Halonen. Halonen on todistanut olevansa Mestiksen kärkivahteja. K-Vantaan maalia tänään vartioi Waltteri Ignatjew. Ignatjew on aloittanut maalilla jokaisessa K-Vantaan ottelussa.

 

Jokipoikien kokoonpano:

Tiala-Rissanen-Ahtonen
Lehikoinen-Teräväinen
Koivisto-Kokkola-Larinmaa
Raitanen-Olkkonen
Leinonen-Väänänen-Väyryne
Seppälä-Ervasti
Elomaa-Hämäläinen-Huhdanpää
7.P Lahtinen
Halonen
(Harald)
Kerrothan Ärjykatsomo.fi:stä kaverillesikin!

6 kommenttia

    1. Naistuomarit miesten sarjoissa eivät ole kovin yleisiä vähäisestä määrästä ja taitotasosta johtuen, mutta mikään ei sitä varsinaisesti estä. Heikkinen on kuitenkin viheltänyt naisten MM-kisoissa ja olympialaisissa, sekä Suomi-sarjassa ja nuorten SM-liigassa, joten taitoa ja kokemusta Mestis-tasolle löytyy. Tietääkseni Liigassa ei ole koskaan ollut naistuomareita, eikä mahdollisesti Mestiksessäkään aiemmin.

Vastaa

Viimeisin kommentti

  • ape69Taisi olla koko juttu farssi !!!