Joni Petrell nimetty päävalmentajaksi kaudelle 2019-2020!

41-vuotias Petrell on solminut Jokipoikien kanssa 1+1 mittaisen sopimuksen.


Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
--- MAINOS --- --- MAINOS ---

Pelaajaurallaan Petrell pelasi mm. Ruotsin kolmostasolla, Allsvenskanissa ja Suomi-Sarjassa. Kaudella 1997-98 hän pelasi Jokipoikien A-junnuissa.

Valmennusuransa Petrell aloitti vuonna 2009 Porvoon Huntersin A-Junioreiden apuvalmentajana. Heti seuraavaksi kaudeksi hänet nostettiin päävalmentajan rooliin. Tällä kaudella helsinkiläisvalmentaja on nähty Ässien apuvalmentajan tontilla. Petrellin sopimus kuitenkin purettiin 8.marraskuuta.

Kerrothan Ärjykatsomo.fi:stä kaverillesikin!

5 kommenttia

  1. HIFK:n fani on, HIFK:n kapteeni Lennart Petrell on serkku.

    Ässissä ollessaan perhe jäi Helsinkiin. Minä en oikein usko, että pystyy keskittymään Joensuussa hommiin, jos perhe on 500 km:n päässä. Ei siitä tule mitään.

    Mutta Googlella löytyy paljon haastatteluja verkosta. Pitää perehtyä ensin, ennen kuin muodostaa kaverista mielipidettä.

  2. Pikaisella nettitutkinnalla piirtyy kuva itsepäisestä ja ehkä tiukasta kaverista. Pikeä muistuttaa. Voi saada hyviä asioita aikaan tai sitten johtaa täystuhoon, jos omapäinen luonne aiheuttaa sen, että menee suksen ristiin jonkun kanssa kesken kauden.

  3. Kuulostaa reilulta ja jämäkältä valmentajalta. Toivottavasti Hifk tausta ei vaikuta liikaa ja omat nuoret saavat oikeasti näyttöpaikkoja joukkueessa. Alla oleva lausunto antaa uskoa, katsotaan kesän jälkeen miten maailma makaa ???

    Jokaisen pelaajan tulee ansaita oma pelipaikkansa. Jos minun joukkueessani seuran oma juniori ja jokin muu pelaaja ovat samalla viivalla niin kyllä siinä vaiheessa seuran oma nuori menee edelle. Jokainen pelaaja, joka kentällä viilettää on paikkansa ansainnut omalla työllään, Petrell lupaa.

Vastaa

Viimeisin kommentti

  • ape69Taisi olla koko juttu farssi !!!