Jokipojat varasti kolmostilan! | Jokipojat-TUTO 2-1 | 26.1.2019 | Ennakko & Raportti

Raportti

Heti ensimmäisestä erästä alkaen Tuto tarjosi Jokipojille kaikki ainekset avausmaaliin. Jokipojat pääsi pelaamaan peräti viisi kertaa ylivoimalla, mutta ylivoima ensimmäisessä erässä oli kovin tehotonta. Torjunnat ensimmäisestä erästä tasan 7-7.


Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
--- MAINOS --- --- MAINOS ---

Toisessa erässä sama kaava jatkui. Tuto jäähyili, ja ajassa 29:00 Jokipojat onnistui yhden ylivoimistaan hyödyntämään, kun Miro Väänänen pääsi tökkäämään kiekon maaliviivalta sisään. Tuto ei kuitenkaan kauaa aikaillut tasoitusmaalinsa kanssa. Reilut kolme minuuttia myöhemmin Lassi Kokkalan tarkka rannelaukaus ohitti Joonas Haraldin ja näin peli tasoihin 1-1. Kolme minuuttia ennen loppua Eero Teräväinen vei Jokipojat jälleen johtoon.

Kolmannessa erässä Jokipojat puolusti tiiviisti ja piti Tuton poissa parhailta maalintekosektoreilta ja lopulta kairasi tärkeät kolme pistettä.

Voiton myötä Jokipojat ohitti Tuton sarjataulukossa ja on nyt kolmospaikalla.

Maalintekijät ja syöttäjät:

29:00 YV 1-0 Miro Väänänen (Joonas Larinmaa, Joel Olkkonen)
32:41 1-1  Lassi Kokkala (Niko Ahoniemi, Nuutti Viitasalo)
36:58 2-1  Eero Teräväinen (Esa Lehikoinen, Viljami Wacklin)

Maalivahtien torjunnat:

Joonas Harald: 7+5+10=22
Julius Pohjanoksa: 7+9+8=24

Rangaistusminuutit:

JOK:22
PEL:24

Jokipoikien pistepörssi:

1. Joonas Larinmaa 16+19=35
2. Miro Väänänen 13+14=27
3. Janne Väyrynen 14+11=25
4. Toni Leinonen 8+15=23
5. Tatu Kokkola 12+10=22

Jokipoikien maalivahdit:

Niilo Halonen: PO: 25 | PM: 66| T: 644 | T%: 90,83
Joonas Harald: PO: 14 | PM: 36 | T: 322 | T%: 89,94

 
 

Ennakko

Mestiksen runkosarja jatkuu tänään Jokipoikien osalta, kun levännyt ärjylauma saa vastaana eilen pahasti tukkaan saaneen Turun Toverit eli Tuton. Kokoonpanosta sivussa on Niilo Halonen, Elias Elomaa, Elias Ulander, Akseli Rouhiainen, Janne Väyrynen, Harri Lankinen, Niko Hämäläinen, Lassi Raitanen. Maalilla aloittaa Joonas Harald.

Tutolla on menossa tällä hetkellä hieman vaikeampi jakso, kun viimeisestä viidestä ottelusta on irronnut vain yksi voitto. Eilen Tuto koki ruman 7-4 tappion SaPkoa vastaan. Pahimmillaan peli oli SaPkolle 7-2.

Jokipojat on voittanut viimeisestä viidestä ottelusta kaksi.

Jokipoikien joukkueesta kovassa vedossa ovat olleet Tatu Kokkola ja Janne Väyrynen. Kokkola on viimeiseen viiteen otteluun kasannut tehot 2+3 ja Väyrynen 4+1.

Jokipoikien tilanne sarjataulukossa on erittäin mielenkiintoinen. Jokipojat on viimeisellä kotiedun tuomalla sijalla. Yhden sijan takana oleva Ketterä on tasapisteissä ärjypaitojen kanssa ja Tuto on yhden sijan edellä kahden pisteen turvin. Joten nyt jos koskaan joukkueelta tarvitaan onnistumisia.

Tuton joukkueessa ei selvää ykköstykkiä ole, vaan tehot ovat jakautuneet tasaisemmin. Viiden parhaan tehomiehen pisteemäärät ovat: 23, 22, 21, 21 ja 19.

Tuton maalilla SaPkoa vastaan pelasi Samu Lonkila, joten tänään Tuton maalia vartioi Julius Pohjanoksa. Jokipojat päästi ykkösmaalivahtinsa Niilo Halosen lainalle, joten tänään on Haraldin vuoro näyttää osaamistaan.

Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis on tuomittu kahden ottelun toimitsijakieltoon Peliitat ottelussa tapahtuneen selkkauksen takia. Tämän johdosta Jokipoikien joukkuetta valmentaa tänään kakkosvalmentaja Ville Väänänen.

Seuraa häntä:

Joonas Harald:

Tällä kaudella selvästi Halosen varjoon jäänyt Harald on pelannut tällä kaudella 13 ottelua torjuntaprosentilla 89,55. Harald on ollut hiukan epävarma ja joutuu nyt kovaan paikkaan, kun Jokipojilla ei ole varaa hävitä seuraavia otteluita.

Jokipoikien kokoonpano:

Koivisto-Väänänen-Larinmaa
Kupiainen-Olkkonen
Leinonen-Kokkola-Hämäläinen
Lehikoinen-Teräväinen
Lahtinen-Wacklin-Ahtonen
Winberg-Seppälä
Tiala-Rissanen-Huhdanpää
Ervasti (P)
Harald
(Kettunen)
Kerrothan Ärjykatsomo.fi:stä kaverillesikin!

5 kommenttia

    1. Eikös se luukun aukominen ole suht samanlaista mestiksessä kuin liigassakin.

      Sitäpaitsi, kun puhuta koko kauden lainasta, niin minusta se tarkottaa, et myös on koko kauden Jokipojissa. Käsittääkseni Hämäläisen piti myös olla koko kauden laina niinkun tää Ulanderi loppukauden laina. Mut sopimuksethan on tehty rikottaviksi.

Vastaa

Viimeisin kommentti

  • ape69Taisi olla koko juttu farssi !!!