Benjamin Laurinkari vahvistaa ensi kauden valmennusta!

27-vuotias Benjamin Laurinkari hyppää ensi kaudeksi Jokipoikien penkin taakse apuvalmentajan rooliin. Laurinkari on nuoresta iästään huolimatta jo melko kokenut valmentaja. Laurinkari on toiminut eri valmennustehtävissä jo viiden vuoden ajan.


Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
--- MAINOS --- --- MAINOS ---

Junioriurallaan hän pelasi A-junioreiden SM-Liigaa KalPan paidassa sekä A-Mestistä Jokipoikien nutussa, toimien myös yhden kauden joukkueensa kapteenina. Miesten pelejä Laurinkarille kertyi  Mestiksessä 19 RoKin pelaajana sekä kaksi 2-divisioonassa RoKin kakkosjoukkueen mukana.

Laurinkari siirtyi peliuransa jälkeen suoraan RoKin valmennukseen apuvalmentajaksi. Tässä samaisessa roolissa hän viettikin seuraavat neljä vuotta. Viime kauden Laurinkari vietti Kouvolassa B-junioreiden päävalmentajana.

Laurinkarin sopimus on mallia 1+1.

Tervetuloa Benjamin Joensuuhun!

Kerrothan Ärjykatsomo.fi:stä kaverillesikin!

5 kommenttia

 1. Hiljaista tosiaan on. Pitää lusia ainakin heinäkuu, en usko että heinäkuussa kuuluu mitään, kun kaikki lomailevat.

  Ei tainnut tulla kausarikampanjaa, sen voi päätellä siitä, että verkkokaupassa on seisomakausarille ”normaalihinta” 230. Eihän tavallisilla ihmisillä ole tuollaisia rahoja laittaa kausariin, ehkä siinä tavoitellaan yrityksiä tukemaan. SMP:n kautta saisi halvemmalla?

  Mika Koivisto jättelee Joensuulle jäähyväisiä Instassa. Eli hän ei ainakaan jatka.

  Jatkaisko Larinmaa kuitenkin?

Vastaa

  Viimeisin kommentti

  • ape69Taisi olla koko juttu farssi !!!