Mitä mieltä? Ärjykatsomo.fi | Kehitysideoita

Mitä Ärjykatsomossa pitäisi sinun mielestäsi muuttaa? Mitä poistaa tai lisätä? Ideoitanne on käytetty mm. foorumin kehitykseen, mutta nyt tarvitsemme lisää ideoita, jotta käyttökokemus olisi mahdollisimman hyvä! Yritämme toteuttaa mahdollisimman monta ideaa. Kommentoi alle omia ehdotuksiasi!


Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
--- MAINOS --- --- MAINOS ---

Kerrothan Ärjykatsomo.fi:stä kaverillesikin!

5 kommenttia

 1. Mehtiksessä oli se erilainen puoli verrattuna mihinkään foorumiin, että oli vain yksi paikka mihin kommentoida eli uusinta uutista. Ei ollut sinänsä Jatkoajan lailla aiheketjuja. Ja Mehtiksessä uusin kommentti löytyi ilman eri klikkailuja. Näin kaikki keskustelu pysyi yhdessä paikkaa ja yhdessä jonossa koko ajan ja heti ja helposti näki, onko jengi kirjoitellut uutta. Tietysti siinä Mehtiksen kilometrin pituisessa ketjussa kommenttien aiheet koskivat muutakin kuin vain juuri sitä ajakohtaisinta uutista, mutta se olikin sellaista tujunnanvirtaa, että aihe vaihteli. Totean vaan, että Mehtis oli erilainen. Minulle kelpaa tämäkin malli.

  Jengi todennäköisesti käyttää foorumia eniten kännykällä. Eli kännykkään kun kirjoittaa ärjykatsomo.fi, siinä voisi heti kännykkään optimoidusti ( tai appsi) näkyä se chattijono tai keskustelujono uusimmasta uutisesta tai seuraavasta pelistä ilman että tarvitsee yhtään etsiä. Käynnäkän näytöllä voisi pitää ärjyn kuvaketta, josta painamalla näkisi sekunnissa, että onko uutta uutista ja kommenttia tullut.

  1. Moro Peks!

   Nyt lisäsimme sinun ajatuksia hyödyntäen sivuvalikon josta näkee suoraan uusimmat artikkelit ja niiden kommentit sekä foorumin uusin kommentti.

   -Juuso | Ylläpitäjä

Vastaa

Viimeisin kommentti

 • ape69Taisi olla koko juttu farssi !!!